![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCH3u5EIhxx_9vIGdHd_WySIEhoIp863SYrFHsJuRogyxS7LngtZR0ZBtdeYW8WezFSVtXNn9AjVS7B7MIgEhTQbs0J4dQIDPFOkEBUjsjJpTIOkrMQYC-59lGmt8vGXuhbns7ZHeY3LQ/s320/Brownies.jpg)
BROWNIES DE XOCOLATA.
Ingredients:
-150gr de xocolata fondant
-150gr de mantega
-200 gr de sucre
-4 ous
-140 gr de farina
-1 pessic de sal
-1 sobre de llevat (15gr)
-un grapat d’anous
-un grapat de virutes de xocolata.
Preparació:
1- Escalfem el forn a 180ºC-200ºC
2- Es desfà la mantega al microones.
3- Es barreja en un bol la mantega amb el sucre, es remena,s'hi afegeix els ous i es remena.
4- En un bol es desfà la xocolata en un microones, l'afegim a la barreja anterior i remenem.
5- Colem la farina i l'afegin a la barreja amb el llevat i una mica de sal, es remena fins que quedi una mescla homogènia.
6- Piquem les anous i les afegim a la barreja amb les virutes de xocolata i ho remenem bé.
7- Aboquem la pasta amb un motlle untat amb mantega i ho posem al forn.
8- Fornegem durant 30-35 minuts a 180ºC.
9- Deixa que es refredi i espolvorejar-lo amb sucre glas.
Per servir-lo:
1- Tallar-lo en porcions en forma de triangle.
2- Es pot servir acompanyat d'una bola de gelat de vainilla, de nata, de xocolata, de coco o de maduixa.
3- Posar-li una mica de nata montada.
4- Pots tallar maduixes o gerds i posar-les amb xocolata calenta.
5- O acompanyar-lo amb una tassa de xocolata desfeta.
I..... A degustar-lo.