Postres


BROWNIES DE XOCOLATA.

Ingredients:

-150gr de xocolata fondant
-150gr de mantega
-200 gr de sucre
-4 ous
-140 gr de farina
-1 pessic de sal
-1 sobre de llevat (15gr)
-un grapat d’anous
-un grapat de virutes de xocolata.

Preparació:

1- Escalfem el forn a 180ºC-200ºC

2- Es desfà la mantega al microones.

3- Es barreja en un bol la mantega amb el sucre, es remena,s'hi afegeix els ous i es remena.

4- En un bol es desfà la xocolata en un microones, l'afegim a la barreja anterior i remenem.

5- Colem la farina i l'afegin a la barreja amb el llevat i una mica de sal, es remena fins que quedi una mescla homogènia.

6- Piquem les anous i les afegim a la barreja amb les virutes de xocolata i ho remenem bé.

7- Aboquem la pasta amb un motlle untat amb mantega i ho posem al forn.

8- Fornegem durant 30-35 minuts a 180ºC.

9- Deixa que es refredi i espolvorejar-lo amb sucre glas.

Per servir-lo:

1- Tallar-lo en porcions en forma de triangle.

2- Es pot servir acompanyat d'una bola de gelat de vainilla, de nata, de xocolata, de coco o de maduixa.

3- Posar-li una mica de nata montada.

4- Pots tallar maduixes o gerds i posar-les amb xocolata calenta.

5- O acompanyar-lo amb una tassa de xocolata desfeta.

I..... A degustar-lo.