Segon plat

LLIBRETS DE LLOM


Ingredients per a quatre persones:
-16 de kilo de llom de porc tallat molt finet.
-8 talls de pernil dolç molt finet.
-8 talls de formatge molt finet.
-2 ous.
-Pa rallat.
-Sal.
-Oli d'oliva.


Preparació:

1- Salar el llom lleugerament.
2- Col.locar un tall de pernil i un tall de formatge a sobre d'un tall de llom.
3- Es tapa amb un altre tall de llom i es premsa amb les mans una mica perquè quedi pla.
4- Es baten els ous.
5- Es posa el pa rallat en un plat.
6- S'agafa el llibret i es passa per l'ou.
7- Després es passa per la farina de galeta, procurant que quedi ben arrebossat.
8- Es posa a la paella amb l'oli ben calent i quan estigui dorat es retira.

Per servir-lo:

1- Si es desitja es pot acompanya de patates fregides.
2- O fer una mica d'amanida verda.
3- O sense guarnició també estàn molt bons.
A veure si us agrada!!