![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6Tjk2Zh-QbntYMnQfHnJ-PX6hTxx1CsPhbZxooGNP88Jww1_o1tQ2mM4QVaW9hYfSr1l3hijy3pUxmV4h1tfzBtQOc2azR0pqxiy9H194r7B-w5t9di4BDFtOeYBBBCfwNznbj2s2FLo/s320/canelons.jpg)
CANELONS
Ingredients per a 4 persones:
- 20 plaques de canelons.
-250gr de carn picada.
-2 ous.
-1 ampolla petit de nata per cuinar.
-3 cullerades de tomàquets natural triturat.
-1 ceba
-30gr de mantega.
- una miqueta d'orega
-sal i pebre.
Per a la beixamel:
-50gr de mantega.
-nou moscada.
-1/2 de llet.
Preparació:
1- Posar les plaques en una olla amb 3 litres d'aigua bullin amb una mica de sal deixar-ho coure uns 15 minuts.
2- Retirar l'aigua calenta, escorrer i passar-li aigua freda. Quan les plaques estiguin fredes col.locar-les a sobre d'un drap de cuina.
Per el relleno:
3- Picar la ceba i fregir-la a la paella amb una mica de mantega, afegir la carn picada i quan estigui fregida afegir-li el tomàquet i l'orega, posar sal i pebre, la nata i els ous batuts, remoure i esperar a que estigi espés.
4-Retirar del foc i posar una mica del relleno a sobre de la placa dels canelons, enrotllar-ho i posar-ho amb una font del forn.
Per a la beixamel:
5- Posar amb una paella la mantega, posar en un bol la llet i la farina remoure i afegir-ho a la paella fins que quedi espés.
6- Afegir la beixamel per sobre dels canelons i si es desitja posar una mica de formatge rallar per sobre, posar-ho al forn uns 30 minuts.
I a menjar-ho!